Friday, 31 December 2010

Goodbye 2010

hey guy's happy new year 2011 is coming! As you know that 2day’s the last day of the year 2010,I wanna thank the special ppl, who touched my life with their concern & made my life more meaningful,especially MZMS you're the best I ever had until now :') even we not together anymore, i'm gonna miss 2010 ALWAYS :') sumpah rasa sedih banyak sangat kenangan 2010 nie memang cepat betul masa berlalu tak akan aku lupakan semua detik kenangan manis danpahit aku time 2010

Januari : bermulalah aku seorang pelajar tingkatan 5 di SMK BUKIT INDAH dengan adanya pengetua baru sekolah aku jadi lebih meningkat dari segi akademik, sukan macam-macamaku bangga jadi salah seorang pelajar dekat seminda hehehe

Feb : 1 Feb 2010 yes aku sayang kawan-kawan aku sebab dia orang tak putus-putus selalu buat aku tersenyum dan happy 2010 lah sambutan ulang tahun hari jadi aku yang paling bermakna penah aku sambut dekat sekolah kalau ingatkan balik sumpah rindu semua detik-detik macam nie :'(
videothanks guy! ILOVEYOU :'(

Mac : Bulan mac aku terlalu busy dengan hoki training then dalam bukan nie jugak aku sempat berkenalan dengan zul selama sebulan lebih, zul muncul dalam hidup aku dengan secara diam-diam sebab aku sendiri tak perasan yang aku sebenarnya falling in love with him walaupun aku dah jual mahal dengan tolak propose sebanyak 11 kali tak sangka akhirnya aku jatuh hati gila-gila dengan zul hehe

April : 9hb aku dengan zul sah menjadi couple and hidup aku bahagia sangat sebab zul lelaki pertama yang aku kenal yang menghargai aku, tak penah langsung pandang perempuan lain even aku sendiri ada cacat celer tak sempurna macam perempuan lain dekat luar sana tu, zul selalu nasihat aku xtinggal solat itu yang buat aku sayang dan hormat dengan dia, yang paling aku jatuh hati dengan sikap dia bila dia sorang anak lelaki yang jadi harapan keluarga dari situ aku dapat pandang yang zul mmg betul2 tanggung jawap, dan aku fikir insyaallah zul dapat jaga aku sampai bila-bila. itu yang buat
aku sayang zul sampai sekarang.
gambar pertama kami :')


Mei : akhirnya selama 4bulan trining hoki sampai jugak hari yang ditunggu-tunggukan game hoki MMSD 12buah sekolah termasuk SEMINDA lions, aku ditempatkan menjadi defender untuk 1st eleven, memang mencabar tapi kami semua dah buat yang terbaik dan syukur kami dapat tempat yang ke-3 huurayyy :D

Jun : nothing much

Julai : nothing much

Ogos : nothing much

September : okay mula dari bulan nie kenanang pahit datang and aku tak terdaya nak cerita hehe hmm

urghhhH! aku dah mula malas nak bercerita dah nie weh hahaha sorry lah story tergendala sikit malas oh nka taip and and ada benda yang dah lupa yang penting! 2010 aku jawap SPM dan 2010 jugak aku tamat kan zaman persekolahan aku hope aku akan lebig berdikari menjelang 2011 amin amin :')

Thursday, 30 December 2010

done! isi dah semua butir mintak-mintaklah semua lengkap kalau ada rezeki
ada lah if tak ada inysaallah adalah tuu dekat ipts ke :/


okay done! aku pun tak perasan yang sebenarnya permohonan UPU dah nak tutup haha aku ingat kene beli ID num baru lah boleh isi rupa-rupanya untuk fasa 1 kene isi dari sekarang then bile num ID dah jual baru dapat isi untuk fasa 2 haha then terhegeh-hegeh lee call pejabat pagi tadi tnye pasal sijil koko. huh nasib baik ada lepas balik tuh isi balik sempat lah jugak. dh tuh je nak cerita mood tak ada -,- GATAL



Hep-hep hurayyy! Alhamdulillah
New champions: Malaysia’s soccer team celebrate their victory in AFF Suzuki Cup finals at Gelora Bung Karno Stadium in Jakarta on Wednesday. They defeated Indonesia 4-2 on aggregate to clinch the AFF Suzuki Cup.

Taniah Kepada pasukan Harimau Malaya Kita kerana telah mengharumkan nama tahan air kita MALAYSIA dan sudah tentu aku pun berbangga menjadi rakyat malaysia! doa dan menyokong mereka dari jauh tidak penah putus-putus :)

TANAH TUMPAH DARAH KU!

Monday, 27 December 2010




okay aku sedih sebab selalunya sebelum kau balik kelantan kau akan jumpa
aku dulu walaupun bus kau bertolak malam tu jugak hmm i really miss you

okay semalam aku online then ternampak new feed mira tag gambar dekat kak farah, kak farah dengan zul, aku laju terus tekan photo album tuh huh semua gambar zul,sebab zul balik kelantan. Okay sebenarnya aku dah boleh lupa kan zul dengan menggambil masa nak dekat 6bulan aku untuk lupekan dia then try untuk mula kan hidup baru, Tanpa call text or apa-apa aje then aku berjaya lupakan dia untuk masa sebulan je!. But bila tengok gambar zul semalam tertiba rasa rindu tuh datang balik,then sedih sebab aku dengan dia tak kekal lama. Hmm okay tak apa aku tahu dia tinggalkan aku sebab dia nak focus untuk study dia. Saya pun nak awak berjaya, saya tahu awak pergi untuk masa depan awak saya terima itu :') tapi buat aku lagi sedih bila teringat tarikh birthday kita zul, birthday kita nak hampir dah. aku harap kau ingat tarikh kita.Macam-macam kita plan untuk ulang tahun hari jadi kita. 1Feb and 2Feb tak apa aku akan selalu perhatikan kau dari jauh walaupun kau tak nampak itu janji yang aku pegang selama aku dengan kau dulu :') take cara yourself .




Saturday, 25 December 2010

hey salam :)

sekaraang sudah nak masuk pukul 2.00 pagi ngee penat tapi rase tak mahu tidur sebab atas katil penuh sangat dengan baju malas betul nak kemas hahah tapi nak tidur! hmm punyalah pemalas anak dara nie. Today christmas tapi aku buat dunno jek buat apa nak sambutkan hahah btw thanks too abah sebab belanja shopping barang sikit hari nie. Niat tak nak ikut sebab malas nak pergi beli barang-barang sekolah adik irfan je pun. Pergilah JJ maluri yang paling palatnya kenapa abah ikut jalan pandan jaya kenapa kenapa? ermm kenapa abah lalu depan KOLEJ dia why? and kenapa aku bodoh sangat pergi hulurkan kepala dekat cermin semata-mata cari mana satu KOLEJ dia. Hrmm tapi aku jumpa haha okay cukup! tapi aku tengok macam seorang anak gadis yang jakun gila gila bila dah jumpa kolej dia mana satu acty bukan jakun tapi terasa excited sebab aku yang tergila-gila ambil tahu pasal dia. sedangkan dia ada crdt tapi tak text or call aku pun erm okay dah pecah satu rahsia. so cukup syuhada fikirkan tentang diri dia. Now dia tak layan kau pun buat apa kau nak sibuk-sibuk pasal dia :) oh caca text me and ajak tengok wayang esok entah la duit xada tapi dia kata dia belanja but segan lah aku, insyaallah tengok keadaan esok macam mana lagi pun dah lama tak jumpa caca. okay am sleepy now! nak tidurrr!goodnight :)

Magicshawl - Cara-cara pakai shawl part III


okay that cool and pretty! :D

Friday, 24 December 2010

sigh* enough enough enough am tired! aku penat untuk menangis, aku penat mengharapkan sesuata yang tidak pasti. aku penat untuk mencari sesuatu benda yang bukan benar-benar milik aku. yes don't have a beautiful face, i've ugly face but i have a beautiful heart ! remember that!but enough. jangan pernah janji apa-apa dengan aku. jangan penah kata "suka" sedangkan awak mahukan seseorang perempuan yang betul-betul sempurna, jangan penah katakan awak jatuh hati dengan aku sedangkan awak tidak sesekali pun jatuh hati dengan aku, jangan penah awak kata kan dekat aku yang awak dapat menerima aku seadanya sebab awak sudah mulai sayang dekat aku tetapi tidak. "baru kenal" yes i knew that, baru saja kenal tapi awak dah luahkan perasaan yang lebih dari seorang kawan. you said you falling in love with me tetapi hakikatnya sekarang awak diam hilang macam tu saja.Aku tak boleh nak berhentikan sesuatu benda itu daripada berlaku okay tak apa aku redha apa yang jadi mayb aku patut ubah sikap aku untuk tidak mengharapkan sesuatu benda itu dengan terlalu cepat, dan terlalu cepat sayangkan seseorang yang baru saja aku kenal. Allah tentukan jodoh if jodoh aku bersama dia insyaallah aku tahu Allah aku tunjukkan kepada aku. Aku just berdoa agar aku dapat seseorang yang betul dapat menjaga aku dengan sempurna, dan menyangangi aku dengan penuh iklas hehe ceewah ayat novel punye hehe. Aku akan tunjukkan kegembiraan to everyone walaupun dalam hati aku just allah and me je yang tahu. aku akan tunjuk yang aku nie seseorang yang kuat dan tabah ngee :D

Okay 2011 pun semakin hampir wish dan azam baru pun dah tersenarai dalam minda aku hehe but aku rasa kali nie azam aku betul-betul lain daripada yang lain.Maklumlah dah meningkat dewasa dan pemikiran pun sudah makin matang hehe dan ayat-ayat dalam blog nie pun amat berbeza daripada yang dahulu kalanya whahaha :D xapalah lantak apa orang nak kata ngee :D okay let me tell you what i want for next year :D


* niat nak berubah jadi diri yang lebih baik dari segi akal fikiran. perangai. dan teringin untuk memakai TUDUNG ngee insyaallah i'll. doakan berjaya mencapai kata-kata ini ea :') thanks you!


* mencari rezeki haha and bagi duit sikit dekat ibunda :D

*beli apa-apa yang patut! whahaa

*nak kumpul duit sendiri untuk masa depan saya :DD
Tak semua kau rancang akan berlaku Mungkin nasib tak menyebelahi aku Entah mengapa engkau yang aku cinta Mungkin lebih baik kau ku lepas saja Ini tidak adil tidak adil baginya Ini tidak adil tidak adil bagiku Ini tidak adil Untuk engkau bertanya jika ku mencintaimu juga Tidak adil tidak adil baginya Kau tak pernah cuba memahami aku Cinta kau ucap tak pernah engkau tunjuk Dan bila tiba saat ku kehilangan Beban yang tak pernah cuba kau ringankan Kau bukan milikku Dan aku memang penakut Mengakui cinta kepadamu Seribu kali ku cuba ucapkan Bila bersamamu Kau bukan milikku Dan engkau pun tahu Kau bukan milikku


Yuna - Penakut

Thursday, 23 December 2010

I love you. Sometimes I wish you would realize that, but then again, I’m afraid the realization will ruin our friendship.Even though it was a one word response, I’m glad you still care to at least reply back. I am still in love with the person you once were. But now that you’ve changed, I’m left loving nothing. I always wait for you to come online, now i can see you change, after we meet you never call me, you text me just littel, you make me disappointed with you. but i don't blame you,but am blame myself because am always too fast hope akan sesuata am sorry what i've done. i promise tak akan menyusahkan awak.

Tuesday, 21 December 2010


Girl you're so one in a million You are
Baby you're the best I ever had Best I ever had And I'm certain that
There ain't nothing better No there ain't nothing better than this

(this song make me feel like OMAGAD!)
i know no one will give me this song :/

Monday, 20 December 2010

I think I was in love with him… Maybe I still am. But I always denied it . I miss him a lot though, and it makes me so happy when he texts me or calls my name. I want to tell him I think I love him, but only if he loves me back. AFNK :/
awww this is cute!
can i have one fixie?
:(
I just feel like I’m not good enough, like everything I do will make me a worse person, like I’m never going to get where I want to in life, like I won’t get the job I want, like no boy will ever love me! I feel like this every day and it’s killing me inside. I’m just not good enough for anybody!right? ermmm

Sunday, 19 December 2010

oh yeyyyh esok driving class bermula haha oh sungguh excited tak terkata hehe and dalam masa yang sama aku sangat risau sebenarnya aku dapat ke tak kerja nie hahah yelah lepas paper eco nanti miera cakap arif nak pergi mintak kerja dekat tempat aku huh boleh tak larang pun just takut nanti arif dapat mulakan kerja dari aku nanti aku datang tengok2 kerja ada dah ada orang -,- huhhh please aku nak kerja situ! ermmm tolong doakan untuk saya boleh :(. btw am think im falling in love again! buttt! huh takut lah, takut dia tak dapat accept just the way i am, and i really dont know macam mana sebenarnya dia, i need serious relationship but bukan hubungan yang sekejap and main2 because I don’t want to have a broken heart again again again and again. huh please ya Allah bagikan kekuatan kepada hamba mu! ermm okay now abang long memang tak adil! gambar-gambar yang aku tangkap time wedd yoep mmg kene diberi upah jugak okay! hee kak long dapat 30% sebab buat editing dia 70% and aku! urghh!

Thursday, 16 December 2010





okay had so much fun with my girls yesterday! we going out for searching a job!actually kami nak tengok drumline bettel dekat pavillion but awal sangat gerak pun lambat hehe and forever 21 callling me for interview! omagad am so excited plus nervous 1thing he ask me suruh kenal kan diri! and second he ask me "tell me about fashion" wtf! macam mana nak cakap weh fashion aku pun hampeh, but kenapa eqa dia suruh cerita pasal sekolah pasal family! hahaha kene 100% speaking english dah tak pe tak kesah pun lagi pun jauh but aku dapat kerja dekat toys 'R' wahaha best relax je kerja sana tak ramai org bulan 1 insyaallah bermula lah alam sebenarnya aku sebagai seorang perempuan yang lagi bertambah dewasa hehe

Monday, 13 December 2010

yeahh SPM is over buddy! am freedom now! huhuhu banyak jugak aktiviti aku time spm dijalankan haha sempat lagi pergi bercuti dekat terengganu.My Spm so far so good tak adalah susah sangat semua paper boleh jawap and aku dah buat yang mana termampu aku jawap :D hope my result will okay amin! Btw guy's lesen L saya dah keluar haha agak excited lah jugak tak sabar nak belajar kereta pulak memandangkan spm pun dah habis apa lagi ambil lesen P lah boleh enjoy pergi mana-mana dengan kawan-kawan hehehe tapi keselamat perlu and jawib dijaga okay.And dalam 4 minggu exam nie macam-macam bende jadi.Putus Kawan? oh rase sakit juga putus kawan daripada putus dengan boyf. Tapi itu jalan yang dia dah ambil untuk teruskan hidup diakan it's okay bagi dia kawan boleh dicari and senang nak jumpa kawan sejati but for me and my girls it's really hurt.Okay just forget it! benda dah jadi tak boleh buat apakan .

Now tamatlah kehidupan aku sebagai seorang pelajar sekolah huuu macam tak percaya saja dah habis sekolah
okay lepas balik dari melaka tiga hari terus ambil lesen P and dalam minggu tuh jugak aku akan keluar untuk mencari kerja
huhu entahlah nak kerja sendiri or kerja dengan kak ngah but aku nak berusha cari sendiri dulu if dapat rezeki alhamdullilah
tak sabar rasa nak berkerja nak berdikari cari duit sendiri beli barang sendiri BB dalam tangan haha macam-macam dalam tangan nie cume nak kurus je belum dalam tangan hahah

Saturday, 11 December 2010


Last Day of school before spm...



ini cerita lama punya laa, tak ada
masa nak updates sebabnye kan dah cakap busy dengan spm huhu but now dah habis spm so sangat sangat free untuk mengupdates aktiviti yg telah dirangcangkan hehe just give you to see all our memories at school! i gonna miss the memories with friends and anything happen at school huh sedih :'( malas nak updates photo banyak sangat :D

Friday, 5 November 2010

heyy guy's am busy right now. Spm is just around the coner! so, let me focus on my spm okay, after spm i'll update my story. to him if you always read my blog, am sorry because am not update my blog for a while take care. always miss you :)

Friday, 29 October 2010

FRIDAY NIGHT? YEAH LETS PARTY
Hayy. I'm making perfect illusions about things lately. Last night I slept like.. 2:00 in the morning because I kept thinking. Imagining things that are supposed to happen if all of us are still together and the pieces of the broken glass are still one. Hayy, I'm also pondering about this stuff like, what my mistakes were, the stupid things i've done and all that. After much time of thinking luckily I was able to come up with my little conclusion about what's happening and this sadness that's slowly swallowing the me. I'm such an emotional freak. just forget it!

Yesterday, Err. Well, I always dream lately and I don't know what these dreams are trying to tell me. Oh well, yeah. Once again ,today is our last day of gerak gempur, there are no much school stuffies lately because school is currently boring as hell. :) and We have no classes lately. Thank you very much. I. Hayy. That would be great hahaha :) macam nie ke calon spm -,-

Thursday, 28 October 2010

Sorry guys for neglecting my blog for so long time.
Looking back,alot of things have been changed,the memories really kills me lots seriously ,it still can make me like super duper emo i dislike to being so emo but it seem like so hard to let me do so o be truth,i'm just try to pretend that i'm so happy,but inside who knows nobody but myself im just act nothing in front of ppl i dun wanna to have a secret crush on somebodyAnd i shouldnt also i'm sorry, yesterday night a sumthing happened on me i couldn't express the feeling in words im crying like a baby girl in the night bt nobody knows i know i'm very useless but i cant control my tears to drop down i din't sleep the whole night,dont ask me what happend on me,i choose to be quiet and just keep in my heart,i dunno me think so much or what urghhh whatever lah i giveup! i m just so tired of it now,Sometimes,i do feel myself are too annoying i'm so called lost Could someone lend me the right way?! Goshhh it crash my mind and i was thinking should i let it go now,no one can understand me as well ishhhh can my mind stop to think the rubbish thing syuhada forget about it things gonna be alrite after,right?!i should think positive okay ermm can i?i wish i can do it AMIN

Sunday, 24 October 2010

huhuhu okay semalam dah promisekan nak study? alala sorrylah tertitbe terasa nak ikut pergi melaka pulak heh. tak lah seronok sangat pergi bukan untuk berjalan tapi berhajat heh. Okay yop nak kawin but saya pening bulan berapakan sebenarnya?? ermm Spm nak dekat tapi saya rase spm nie saya menjelajah terenggau+melaka huh good job syuhada spm bawah 30hari lagi tapi awak berjalan sakan, Tawakal sajalah macam mana nanti. Erm tapi saya tetap nak pergi jugak yop kawin sebab dapat makan besar malam-malam and lepak dengan saudara mara uuuu bestnyee :D chik nai ajak duduk melaka after spm -,,- kerja sana teman chik ha ha ha nak ke?sedang di pertimbangkan haha rase macam best tapi.... tak dapat nak enjoy sangat le saya kalau duduk sane heh.

Saturday, 23 October 2010

This is hard to say, but I don’t think I realized how much people affected me until today. On my actions and my mind set. I am holding on by a thread and not one single person has picked that up. Not one. I guess I am good at acting. Because I have not been happy, since as long as I can remember. Things have always caused pain. Sadness. I am barely hanging on. Barely. But I can’t snap. I have to stay. I am begging someone to help me stay. I’ve told two people nearly everything. I don’t think either one of them cried that day last fall. I’m sure they cared. But not one of them knew why I was telling them. I wanted guidance. Not apologies for something you had nothing to do with. Everything in my life was messed up. Everything. You knew- and you still do. I want to tell one more person everything. Not nearly everything, but everything. But I am still too hesitant. I read a book. It has a lot to do with how I am feeling. It has a lot to do with the fact that no one has helped the way they should have. No, not by telling. But by being there more than you were once before. I don’t even know what happiness is anymore. But I know that when I am with the three people I have mentioned in this blog, I am more often than not feeling the spark of joy. The thought of having those people, satisfies me. I love them, more than they know. But I can’t be let down once more and there is more than one way to let me down in this situation. Thoughts have to be played out perfectly. You couldn’t say a word to anyone. Not one. But it’s not possible. I can’t do it anyway.


what i suppose to do now is study yet ,sitting here writing this down hehehe starting from this day on! i will not on9 facebook,or edit pictures,or snap pictures or whatever yang boleh melalaikan saya hahaha ceeh do you believe on me?haha i dont think so sebab saya sendiri tak percaya dengan diri saya malah sekarang berkata i'll not online? hahaha booo liar :D hehe btw exam is on the 23th of november till err hmm i'm not so sure when heh mayb 13 september. I really have got to work my butt's off. I'm sure, math science history won't be nice to me this spm :( tolerance.. under40 for sure. dad would be so angry if he finds out that i haven't been studying, geez that's kinda scary. okayy i have got to start studying by tomorrow, i promise i'll study, real soon. Which i doubt :P Anyways, i've just got back from m
uiz's house petang tadi. kakak dia kahwin, i was invited. then after salam2 dgn mak muiz pehh tunggu lagi makan lee hehe it was fun sebab dapat makan! haha actly mak tak masak tgh hari :p.







Wednesday, 20 October 2010

Masa itu emas? yes that right tapi kenapa saya masih tidak sedar-sedar lagi yang SPM itu tinggal lagi berapa hari saje? uhhh am so disappointed with my bad attitude,
I want to delete everything I have of us. Everything that reminds me of how we use to be. All the memories that used to make me so happy. Then maybe I won’t have anything to compare what we have now versus what we had then, because I think that’s what’s killing me. Not that there’s much to delete anyways. In our nearly 8 months together we barely have any pictures, and I really don’t have much from you in my “memory box” but that was okay with me because I didn’t need pictures or materials to feel like you loved me. You showed it to me, you told me everyday; I felt it deep inside my heart.

Sunday, 17 October 2010





today am going to bird park kuala lumpur we had so much fun! we? okay i mean mak , kak long, irfan me and especially the birthday girl! taraaaa humairah hahah yes the cute one :D huhu i really get tired but it's fun hehe banyak gile burung! burung besar kecik ape entah semua ada haha actually my sister worked at bird park so masuk pun free lah boss die bagi hehe baikkan :D okay the first thing teruje tengok kakak sendiri buat show haha i mean bird show speaking dahsyat hahaha adik pun hancur then dapat cmre pun last minute dpt tggp gambar sikit je huuuuu after jalan-jalan smue kak ngah belanje makan dekat hornbill restoran makaii sumpah mahal sate 10 cucuk pun dah 22ringgit haha but kak ngah belanjekan bedal je thanks kak ngah :D



Saturday, 16 October 2010

i wrote this for you! you? who? errr entah i don't know :D

I still miss you. I’ve tried hating you, distancing myself from you, being nothing with you. It didn’t do anything but make things worse. Not being able to be around you or talk to you just made me miss you more. I wish I never did say I hate you; everyone’s right about how strong that word is. You bruised me and it’s unfair that I’m the only one still hurting while you’re not. I wish we were both okay. I’m glad that you’re happy, but I’m angry that you’re still haunting my thoughts. It’s been over a year and it’s still hard. We hadn’t even been together for that long and you still have that impact on me. I hate that I went out with you and gave you a second chance; I should’ve followed my instincts. Maybe we could’ve been friends. I’m sorry that all I did was spread my hatred of you but I don’t hate you and it didn’t help me get over you by saying how much I hated you. It’s okay that you moved on; it’s just me. I don’t want to like you, I don’t want to miss you. I want to be friends but the most we’ll ever be is nothing. I’m scared to ever tell you this because I’m scared you won’t even talk to me. I’m scared you’ll tell her cause all everyone knows is that I hate you. I’m scared that you deleted my number. Although you told me you missed me once. I’m scared you’re not as understanding as me. Maybe it’s just best for me to keep things the way they are now and be a complete stranger. I regret telling you that there was nothing wrong with me although there was a lot on my mind, I regret not speaking up when you made me angry cause all I wanted was to be a perfect couple, but you made it and I remembered when we were together that’s all I ever wanted you to do for me. To fix your life. And I wanted to be there to help you make things better. In a week, I probably won’t ever see you again. I wish something so good never ended this way and it hurts that things won’t ever be okay between us.


Why do I feel like this right now? :| It’s like I’m gonna lose something important sooner or later…

It’s like my heart’s shrinking and being squeezed. It’s like something heavy is hanging on my chest.

Is my heart aching? I have no idea. If it’s aching, why is it aching? Nothing even happened yet. Hay. I’m too abnormal, sorry. I just hope nothing happens…




wootwoot hoho this is my cat e-work hahah okay sumpah kucing saya nie sangat tersangat hyper huh betina perangai macam jantan! huh but i've one more cat odie dah tua dah gambar die entah letak kat mana haha
yeah today is another boring day for me i wakeup early today and spent the whole day at home doing nothing except eating n sleeping omaigad sedahkan rasenya boleh mati kebosanan saya dirumah nie :D

okay mom said cukup bulan awak ambil lesan, dalam hati saya rasa tersangat sangatlah gembira hehe actually baru semalam saya belajar bawak kereta huh first time i drive i feel so nervour haha but i get it! i get it! hahah seriously saya rase sangat sangat sangat happy gile but nasib baik tak terlanggar kereta orang haha sumpah cuak time tuh huhu biasalah remaja zaman sekarang terpengaruh dengan rakan-rakan termasuklah saya tapi xkesahlah saya memang nak lesan kereta jugak senang nak keluar sane sini. Tak payah naik bas teksi semua tuh lagi haha penat! yahooooo ! :D

huhu My Little Girl Humairah is Turning One, Humairah makcik love you alot! alot and alot! haha si comel lagi manje geram bila bersama, bila dah jumpe tapi malas nak layan sebab hyper gile taklarat nak menjage dia haha but today is your special day humairah so nak apa cakap sahaja makcik awak akan melayan okay cepat-cepat jalan hehe lovelovelove you so much! :)



huh Yes this is notmy first blog actually ut this is my 3rd or blablabla blog haha i just made the second one yesterday hahah rajin kan huh i tired on wordpress yerterday xpaham langsung ot :D but it seem too complicated lol so i decieded to use blogspot again again and again for my new blog sememangnyaa blogspot dihati hihih okay actly mcm malas sudah nak berblog-blog nie but it's fun right dapat berkongsi pengalaman, suka dan duka dalam blog-blog nie. and now i've new life to share with you guy's hope ini satu perjuangan yang bar dapat hidup saya, dan berharap yang lepas biar lepas bangun dengan peluang yang baru dan jangan sia-siakan peluang ini spm is just around the coner so wish me luck and i'll do the best for myself and family insyaallah. Love